La ILP segueix creixent. Personatges rellevants del món de la cultura i l’espectacle donen la cara

famosos_totsDes d’actors fins músics, passant per filòsofs i periodistes s’han sumat a la ILP. Gerard Quintana, Salvador Paniker (filòsof), Bruno Oro (Actor de Polònia), Pilar Rahola, SKA-P, Magda Oranich (ex-diputada), Josep Maria Terricabras (filòsof), Ruth Toledano (periodista) o Jordi Tardà són alguns d’ells.
Tots s’hi sumen perquè creuen incongruent l’excepció que es fa amb els toros, exclosos de la llei de protecció animal expresament per permetre que se’ls maltracti dins d’una plaça de toros.

Tant els fedataris, els voluntaris, els signants, com la comissió promotora de la ILP agraeixen a totes les persones rellevants de la opinió pública que s’han sumat a aquesta ILP el seu compromís amb els toros.

Per veure tots els que s’hi han sumat entra aquí:

http://www.prou.cat