Sa Santedat el Dalai Lama demana als diputats catalans que votin a favor de la ILP

DalaiLamaTorosEn una carta gestionada per l’Associació per la Defensa dels Drets dels Animals, que al seu torn l’ha remès al Parlament de Catalunya, Sa Santedat el Dalai Lama assenyala que “crec que hi ha considerables evidències que les curses de braus són una pràctica cruel que infligeix de manera pública un dolor atroç a animals innocents i sintients , per la qual cosa dono suport a la Iniciativa Legislativa Popular promoguda per ONGs i ciutadans catalans per prohibir les curses de braus a Catalunya “.

Així mateix, S.S. el Dalai Lama es dirigeix als diputats catalans exhortant a votar a favor de la ILP: “Faig una crida al Parlament de Catalunya perquè voti a favor de la reforma de l’article 6.2 a de la Llei de Protecció dels Animals de Catalunya, per abolir definitivament la excepció que permet les curses de braus “.

D’aquesta manera, el Premi Nobel de la Pau se suma als nombrosos suports rebuts per la Plataforma Prou.