L’Ajuntament de Sallent aprova moció de suport a l’ILP presentada per CiU

L’Ajuntament de Sallent s’afegeix al sentiment majoritari de la societat catalana aprovant una moció de suport a la nostra Iniciativa Legislativa Popular per a l’abolició de les curses de toros; Sallent passa a engrossir d’aquesta manera el llistat de consistoris que han aprovat mocions similars des del començament de la nostra campanya, inclòs el ple del Districte de l’Eixample, particularment significatiu per ser en aquest barri on es troba l’única plaça de braus activa de la nostra Comunitat Autònoma.
El Grup Municipal de Convergència i Unió (CiU) de Sallent va ser qui va portar la moció al ple d’aquest ajuntament el passat 12 de març, que va ser aprovat el mateix dia.

http://www.sallent.cat/articles-mostra-2960-cat-convocatoria_ple_municipal_120310_.htm