L’actor britànic Ricky Gervais grava un vídeo a favor de l’ILP, amb gran repercussió a la premsa internacional

L’ACTOR BRITÀNIC RICKY GERVAIS GRAVA UN VÍDEO A FAVOR DE L’ILP, AMB GRAN REPERCUSSIÓ A LA PREMSA INTERNACIONAL

El desembre us informàvem del suport rebut per part de l’actor britànic Ricky Gervais, conegut al nostre país per sèries com “Extras” i “The office”, que es va afegir així a la llista de personatges rellevants de diferents àmbits que recolzen la tramitació de la Iniciativa Legislativa Popular per a l’abolició de les curses de toros a Catalunya.

“Quin és el plaer de veure un animal ferit fins a la mort? Les curses de toros han de cessar, són molt cruels… És brillant que els defensors dels animals de Catalunya facin aquesta campanya, a la qual hi dono tot el meu suport” declarava Gervais a la premsa britànica el passat desembre de 2009.

Avui, Ricky Gervais fa un pas més en el seu compromís en la defensa dels animals, i a través de la World Society for the Protection of Animals (WSPA) ha editat un vídeo en el qual encoratja els ciutadans de tot el món a enviar el seu suport a la Iniciativa Legislativa Popular per l’abolició de les curses de toros a Catalunya posada en marxa per la Plataforma Prou.

Vídeo subtitulat en català
Vídeo subtitulat en espanyol

Ricky Gervais, a més de guionista, productor, director i actor, ha estat elegit recentment com un dels personatges més influents del món per la revista Times:
http://www.thefirstpost.co.uk/62839,news-comment,entertainment,gervais-and-pattinson-make-most-influential-list-banksy

ALGUNS EXEMPLES DE LA REPERCUSSIÓ EN PREMSA INTERNACIONAL:
Examiner
The Province
Tele graph
USA Today

NOTA: els mitjans audiovisuals poden sol·licitar-nos el vídeo de Ricky Gervais en millor resolució.