Legisladors mexicans escriuen al Parlament demanant que s’aprovi la ILP de la Plataforma Prou

México, En una carta adreçada als diputats del Parlament de Catalunya, 21 legisladors de diferents partits polítics mexicans demanen que es voti a favor de la proposició de la Plataforma Prou per a abolir les curses de braus en aquesta Comunitat Autònoma.

Gestionada per les organitzacions AMEDEA (Associació Mexicana pels Drets dels Animals) i Mèxic Antitaurí, 21 legisladors mexicans han escrit una carta als diputats del Parlament de Catalunya per a demanar-los que votin a favor de l’abolició de les curses de braus proposada per la Plataforma PROU.

Les signatures d’aquesta carta són de polítics de diferents partits mexicans: el PRI (Partit Revolucionari Institucional), el PRD (Partit de la Revolució Democràtica), el PVEM (Partit Verd Ecologista de Mèxic), el Partit Nova Aliança, així com alguns independents.

Cal recordar que a Mèxic encara hi ha curses de braus i que també hi ha força organitzacions que s’hi oposen a causa de l’evident crueltat envers els animals que comporten. Per això és prou gratificant de saber que també hi ha legisladors que recolzen que hi hagi canvis legislatius que ajudin a avançar en l’àmbit de la defensa dels animals.