PROU recollirà signatures per a #PANyTOROS

Essent els seus interessos els mateixos que els de la Plataforma Prou, anunciem el nostre total recolzament a la Iniciativa Legislativa Popular Antitaurina ILP . 2014 PANyTOROS.es.

Perquè no podem si no compartir la seva indignació pels favors econòmics del Gobern al ja enriquit lobby taurí.

Per això, subscrivim les seves paraules, que son aquestes:

· No acceptem la declaració d’interès cultural i el seu implícit augment dels recursos econòmics públics i assignacions pressupostàries destinades a subvencions. Demanarem la finalitat d’aquestes subvencions, dels mecanismes de foment i suport i dels serveis públics destinats a la tauromàquia.

No acceptem la invasió de competències per part del Govern en matèria de protecció animal, cultura i espectacles de les comunitats autònomes. Demanarem que es retorni a les autonomies tota competència que es retregui derivada de l’aprovació de la ILP.

· No acceptem la implantació de continguts escolars tendents a atrofiar i a corrompre l’empatia que els nens senten de forma natural pels animals. Demanarem que siguin prohibides les retransmissions de curses de braus en horari infantil, les escoles taurines per a menors de 18 anys i l’entrada i participació de menors de 18 anys a tots els espectacles i activitats de caràcter taurí.

Donat d’alta com a fedatari a www.PANyTOROS.es

Sumat a Facebook amb un M’agrada: www.facebook.com/PANyTOROS.es