Plataforma Prou convoca: ASSEMBLEA URGENT

El proper dissabte 21 de juny es realitzarà una assemblea a Barcelona per tal de tractar un tema molt preocupant com n’és el retorn de les corrides de toros a Catalunya per decisió parlamentària.

Convoquem a totes les forces polítiques i socials abolicionistes del Principat a participar d’una assemblea popular a l’EcoCentre de Barcelona (c/ Mallorca, 330) el dissabte 21 de juny a les 15.55h, (es prega la màxima puntualitat donat que a les 18h hi ha un altra acte programat) amb l’objectiu de decidir de forma oberta i participativa quins seran els passos a seguir per evitar que els/les parlamentaris/es facin avergonyir el poble català que es va sentir orgullós el dia que finalment es van abolir les corrides de toros, un fet sens dubte històric i que va donar la volta al món.

Pels animals, per la societat i per la dignitat catalana, la plataforma PROU et convoca!