Pamela Anderson, Alicia Silverstone, Paca Gabaldón, Silvia Marsó, Cristina del valle… se sumen a la ILP

famosesGranFigures internacionals i nacionals se sumen a la ILP Prou. Aquest mes, una llarga llista de persones rellevants de la societat catalana, espanyola i mundial han donat el seu suport a la ILP.
Les actrius Alexandra Paul, Alicia Silverstone, Pamela Anderson, Paca Gabaldón, Silvia Marsó, cantants com Cristina del Valle (Amistades Peligrosas), Aurora Beltran (Tahures Zurdos), la presentadora Marisol Galdón o l’escriptor Francisco Ledesma s’han unit a la ILP Prou donant el seu suport per l’abolició de les curses de braus a Catalunya.

La Plataforma Prou i els seus fedataris, signants, voluntaris agraeixen enormement la bona disposició d’aquestes rellevants figures, que donen veu a uns animals que no en tenen.

La ILP segueix endavant amb més força que mai, a només 45 dies per a que finalitzi el termini la recollida està sent tot un èxit.
Ja han signat més de 105.000 persones a tota Catalunya (el doble de les legalment requerides) i encara queda un mes i mig per a seguir-ne recollint.

Una ILP és una eina legal que consisteix en recollir 50,000 signatures en 120 dies només a una comunitat autònoma i un cop finalitzat aquest termini, s’han de presentar al Parlament per a la seva validació.
El 6 de maig acabarà el termini legal i les signatures hauran de ser entregades. Els fedataris (persones autoritzades a recollir signatures) hauran d’entregar les fulles a la Plataforma la setmana abans de l’entrega.

La llista de famosos que donen suport a la ILP Prou incrementa cada dia. Persones del món de la cultura o l’espectacle, escriptors, actrius, filòsofs, presentadors, posen sobre la taula del Parlament la qüestió moral de les corrides de toros, posen sobre la taula dels diputats l’obligació de votar la proposta de llei per l’abolició.

Per veure les personalitats que ja s’han sumat a l’abolició entra a Les Cares de la ILP